loader image

ÖZEL TRAKYA HASTANESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ORHAN YAZGAN’DAN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) Danışma Kurulu Üyesi Orhan Yazgan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni dönem için başarı dileklerini paylaştı. Ziyarette, MEYOK Danışma Kurulu Üyeleri, Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler ve İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda da hazır bulundu.

Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş.'den ziyaret

Edirne Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan ve beraberinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülben Aydın, Yönetim Kurulu üyesi Baran Yazgan, Vatandaş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emre Sedef, Özel Trakya Hastanesi Başhekimi Bülent Havza, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Edirne Özel Trakya Hastanesinden İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN’a Ziyaret

Edirne Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan YAZGAN, Yönetim Kurulu Üyesi Baran YAZGAN, Hastane Başhekimi Op.Dr.Bülent Halil HAVZA ve Hastane Müdürü Cüneyt GÜLSEVEN, İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Ali Cengiz KALKAN’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

ETSO İLE TRAKYA HASTANESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. bünyesinde faaliyetini sürdüren Özel Trakya Hastanesi ve Trakya City Otel ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) arasında indirim protokolü imzalandı.

Press